İnternetten para kazanmak için 10 yol

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!


İnternetten para kazanmak için 10 yol

İnternet dünyasında yerimizi alalım. Her geçen gün bu platformda kazanılan gelirler artıyor. Örnek vermek gerekirse: Sadece Google ın internet reklam yayıncıları ile ortak olarak kazandığı gelir saniyede 600 dolara dayandı. Sizlere çok fazla bilinmeyen yolları anlatacağız.

1. Alan adı alım satım

Domain names and internet concept
Alan adı alım satımda iki yolla ciddi para kazanabiliriz. Birinci yöntem trend anahtar kelimeleri önceden kendi hostingimizde barındırıp ihtiyacı olan kurum, kuruluş veya webmasterlara ciddi miktarlara satabiliriz. cpc.com 200 bin dolara ilaç firmasına satıldı. pizza.com ise 3.4 milyon dolara satılmıştı. İkinci yol ise arama hacmi olan anahtar kelimeleri satın almaktır. Bu anahtar kelimeleri değerlendirebilecek webmasterlar sizinle iletişime geçecektir. Ya da forumlarda reklamınızı yapabilirsiniz.

2. Online anket cevaplamak

anket-haberakar-20150827140812
Türkiye de yaygınlaşan bu yöntem ile anket doldurarak para kazanabilirsiniz. Anket başına 1 veya 2 lira kazanıp 50 lira ödeme alt sınırına ulaştığınızda paranızı hesabınıza aktarabileceksiniz. Birden çok anket miktarı ile çalıştığınızda güzel gelirler elde edeceksiniz.

3. Ses Uyarlamak

odesk





Bu yöntem için elance ve odesk sitelerinden kendinize iş bulabilirsiniz. İngilizcenizin iyi olması gerekir.

4. Yarışmalara katılın

yenilikci-ana
İnternet üzerinden yapılan logo yapma, fotoğraf, web dizayn ve blog oluşturma yarışmalarına katılarak yarışma da elde edeceğiniz dereceler sizlere çok güzel ödüller ve iyi bir cv oluşturma şansı verecektir. Bu yolla ilgilendiğiniz alanda profesyonel bir kariyer yapabileceksiniz.

5. Editörlük Yapın

keyboard
İlgili olduğunuz bir alanda iyi bir referans elde edip yazarlık yapmaya başlayabilirsiniz. İster düzenli isterseniz arada sırada makale yayınlayarak ek gelir elde edebilirsiniz.

6. İçerik Oluşturun

içerik
Bir blog, websitesi, sosyal medya sayfası veya video kanalı oluşturarak reklam gelirleri elde edebilirsiniz. İnternette belli bir kitleye ulaştığınızda düzenli reklam gelirleriniz olacaktır.

7. E-ticaret Düşünülebilir

e-ticaret
İnsanların ihtiyaçlarının tam karşılanmadığı alanlarda veya özgün ürünlerin olduğu e-ticaret sitesi oluşturup kira ve eleman masrafından kurtularak karlı bir ticaret yapın.

8. Uploading

uploading
Program, video, resim, oyun gibi dizileri internet host şirketlerine yükleyip ardından indirme sayısına göre gelir elde edebilirsiniz.

9. Film Altyazı

subtitle-editor
Yabancı filmleri için türkçe altyazı hazırlamak önemli bir görevdir. Film siteleri ile anlaşıp filmlere altyazı hazırlayabilirsiniz.

10. Mobil Uygulama Geliştirme

uygulama-pazarlama
Günümüzde en çok para kazanabileceğiniz yöntemlerden biridir. Mobil reklam internet reklamlarında daha fazla kazandırıyor. İnsanlar akıllı telefonlarını gün boyu yanlarında taşırlar. Ancak bilgisayar başında internete her saatte giremezler. İnsanlara fayda sağlayan herhangi bir mobil uygulama sizlere yüksek kazanç olarak geri dönecektir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Bu Blogda Ara

Recommended

İlginizi Çekebilir

Son Yazılar

Pages